ОФОРМЯНЕ НА УСТНИ.
Дермални филъри

ПРЕПАРАТ: Juvederm, Teoxane
Симетрични, пропорционални и пухкави устни винаги са били смятани за символ на младостта, красотата и здравето. С възрастта устните губят своята форма, около тях и над готната устна се появяват малки бръчици.

С помощта на инжекционните процедури с хиалуронова киселина се прибавя необходимия обем и се корегира тяхната форма или се спира процеса на стареене.
Image

СЪЩНОСТ НА ПРОЦЕДУРАТА

Juvederm, Teoxane etc.

Много често козметичните препарати не дават желаемия ефект, а естествения обем или форма на устните не съответстват на желанията на дамите. Тогава се използват инжекционните процедури с чиста хиалуронова киселина. Тя е естествен компонент на нашия организъм и подлежи на пълно разграждане след определен период от време.

С годините количеството на хиалурон и колаген в организма намалява, затова за възстановяване на нивата се използват инжекции с хиалуронова киселина. Тя се съединява с молекулите на водата и по този начин равномерно запълва, коригира и увлажнява устните. С помощта на инжекциите с хиалуронова киселина могат да се постигнат прекрасни резултати: да се върнат на устните младежката привлекателност, да се оформи контур, да се създаде желания обем и форма, да се запълнят малките бръчици около устните, както и да се коригира асиметрията на устните. След инжектирането на хиалуроновата киселина ефекта е видим веднага, поради което пациентите изключително много харесват тази процедура.

Под локална анестезия с помощта на най-тънките атравматични игли се инжектира филъра в устните и по техния контур. Процеса на корекция отнема около 30 минути. На местата на инжектиране на филъра в резултат на увреждане на кожата от инжекционната игла може да се образува оток и зачервяване, което отшумява и изчезва в рамките на няколко дни.

ПОКАЗАНИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ФИЛЪРИ
  • тънки устни, почти невидими при усмивка
  • възрастови изменения: устните стават тесни, намалява техния обем
  • желание да увеличите обема на устните по естетични съображения
  • за корекция на формата, асиметрията или за запълване на малки бръчици около устните
  • за увеличаване обема на устните и по този начин да се постигне по-хармоничен вид на лицето като цяло
  • да се направи контур на устните
Image
Image
Teosyal Kiss, 1ml
Филъри Teoxane
500лв.
Teosyal RHA2, 1ml (динамичен филър)
Филъри Teoxane
600лв.

Купи online

Продукти домашна грижа