ЛАЗЕРЕН ЛИФТИНГ.
Alma Lasers

АПАРАТ: Harmony XL (Alma Lasers)
Лазерния неоперативен лифтинг ClearLift е процедура на колагеново ремоделиране на кожата на компанията Alma Lasers (Israel). Позволява значително да се съкрати дълбочината и видимостта на бръчките, да се стегне овала на лицето, да се уплътни и съкрати увисналата кожа на лицето, шията, деколтето и китките на ръцете. Също така да се подобри нейната еластичност и здрав вид и цвят и като цяло да се постигне цялостен резултат – мощен лифтинг ефект на кожата, който спомага за отсрочване на необходимостта от пластична операция.
Image

ТЕХНОЛОГИИ

ClearLift с фракционен неаблативен Q switched Nd:YAG Laser

Alma Lasers разработва първия фракционен неаблативен Q-Switched лазер, който осигурява на практикуващите предимствата на високоинтензивен Q-Switched лазер за третиране на несъвършенства, асоцииращи се с пигментни петна, многоцветни татуировки и стареене на кожата.

Процедурата се извършва на Nd:YAG лазер с дължина на вълната 1064/532 Нм и запатентования накрайник Qswitch ClearLift на компанията Alma Lasers (Израел), позната в целия свят като ClearLift подмладяване.

Процедурата се извършва без видими наранявания на епидермиса, което допринася пациента да се върне веднага към ежедневните си занимания, отнема кратко време в рамките на 15мин. за цяло лице и може да се прави през цялата година, дори през летните месеци, което драстично я отличава от всички други съществуващи процедури за лазерно подмладяване.

На какво се дължи ефекта?

Лазерният лъч прониква в дермалния слой на кожата на дълбочина от 2 до 4 мм на различните участъци и коагулира (свива) микрокапилярите на кожата, като стимулира фибробластите на кожата към производство на собствен млад колаген и еластин и обуславя образуването на млада и стегната кожа. Това е изключително забележимо по тънките участъци на кожата като зоната около очите, шията и деколтето. Видимо съкращава бръчките в дадените зони още след първите процедури и ефекта се засилва след всяка следваща процедура.

ЕТАПИ НА ПРОЦЕДУРАТА

ClearLift подмладяване не изисква специална предварителна подготовка на кожата, а също така се прилага без местна анестезия (без упойка), което прави процедурата изключително комфортна и абсолютно безболезнена. По време на процедурата пациента усеща леко гъделичкане и същевременно приятно затопляне в зоната на лазерния лъч. Обикновено 30мин. са достатъчни, за да се обработи цялото лице, шията и деколтето. След процедурата рядко има леко зачервяване по кожата, което отшумява в рамките на 20мин., а при по-чувствителните кожи червените петънца самостоятелно изчезват в рамките до 2-3 дни, което позволява те да бъдат прикрити с козметична пудра или тониращ крем при необходимост.

ClearLift подмладяване около очите – един от немногото високоефективни методи за корекция на възрастовите изменения около очите, с мощен лифтинг ефект, възвръщащ младия лик на очите без необходимостта от блефаропластика.

 
Image
Image
Цяло лице
Лазерно подмладяване ClearLift
450лв.
Околоочен контур + чело
Лазерно подмладяване ClearLift
250лв.
Околоочен контур
Лазерно подмладяване ClearLift
150лв.
Чело
Лазерно подмладяване ClearLift
150лв.
Цяло лице + шия + деколте
Лазерно подмладяване ClearLift
775лв.
Шия
Лазерно подмладяване ClearLift
285лв.
Китки ръце
Лазерно подмладяване ClearLift
255лв.
Деколте
Лазерно подмладяване ClearLift
300лв.

Купи online

Продукти домашна грижа