ПРЕМАХВАНЕ НА КАПИЛЯРИ.
Alma Lasers

АПАРАТ: Harmony XL (Alma Lasers)
Лазерната корекция на капиляри е основана на принципа на селективната фототермолиза с помощта на Alma Lasers (Israel), същността на която се крие в избирателното поглъщане на светлинните вълни от окси- и дезоксихемоглобина на кръвта. Тези хромофори добре поглъщат вълните с различна дължина от видимия спектър (най-ефективни са жълтите дължини) с различен интензитет. Към процедурата не се допускат пациенти по-млади от 16 годишна възраст, а също така лица, имащи в анамнезата съпътстващи соматични патологии.
Image

ТЕХНОЛОГИИ

Dye-VL Technology

Dye лазер обикновено е традиционенният избор на метод за премахване на васкуларни лезии. Модулът Dye-VL на Harmony XL представлява първата реална алтернатива на този метод – толкова ефективна, колкото и Dye лазер, с гарантирана безопасност, гъвкавост и достъпност на импулсната светлина. За васкуларни лезии, включително хемангиоми, розацея, еритема, ангиоми и венозни малформации.

В нашия център за премахване на кръвоносни съдове и капиляри използваме платформата Harmony XL на компанията Alma Lasers (Израел). В днешно време тя е смятана за най-мощната и ефективна платформа за лечение на съдови патологии в света. Апарата се характеризира с висока селективност, благодарение на която светлинния лъч най-точно въздейства на поразените участъци, без да уврежда съседните тъкани. Диаметъра на лазерното петно достига до 30 мм, което предоставя висока бързина на третираните зони.
 
Лазерната корекция на кръвоносните съдове се осъществява без значение от фототипа кожа (както и на кожа със загар). За комфорта на процедурите за клиентите лазерната платформа Harmony XL е с вградена система на охлаждане.
ПРЕДИМСТВА НА ЛАЗЕРНАТА КОРЕКЦИЯ
  • висока ефективност
  • комфорт за пациента
  • малоинфазивност на процедурата
  • кратък период за възстановяване
  • нисък риск от усложнения
Към процедурата не се допускат пациенти по-млади от 16 годишна възраст, а също така лица, имащи в анамнезата съпътстващи соматични патологии. От всички предимства на лазерната технология трябва задължително да се отбележи и факта, че тази методика не изключва възможността от рецидиви. Поради което на пациентите се препоръчва да прекарат комплексно лечение за укрепване на съдовите стени и профилактика на варикозното разширение на вените.

Image
Image
Кръвоносна звезда (1 процедура)
Лазерно третиране съдови лезии Alma Lasers
40лв.
Ноздри (1 процедура)
Лазерно третиране съдови лезии Alma Lasers
50лв.
Цял нос (1 процедура)
Лазерно третиране съдови лезии Alma Lasers
60лв.
Бузи (1 процедура)
Лазерно третиране съдови лезии Alma Lasers
100лв.
Множествени съдове (1 процедура)
Лазерно третиране съдови лезии Alma Lasers
180лв.
Цяло лице (1 процедура)
Лазерно третиране розацея Alma Lasers
200лв.
Единична зона (1 процедура)
Лазерно третиране розацея Alma Lasers
150лв.

Купи online

Продукти домашна грижа