ПРЕМАХВАНЕ НА ПИГМЕНТАЦИИ.
Alma Lasers

АПАРАТ: Harmony XL (Alma Lasers)
Пигментните изменения по кожата – хиперпигментация – възниква в следствие на прекомерно образуване на меланин по кожата и се характеризира с пигментни петна. Те представляват пигментни изменения от светло- до тъмно-кафяв цвят, малко набъбващи над повърхността на кожата поради уголемяване на роговия й слой. Тези петна могат да бъдат различни по размер, разположение и форма. Пигментните петна с времето се разширяват и стават все по-забележими. Кожата губи своята свежест, изглежда неравна и естетично непривлекателна.
С помощта на лазерните процедури на Alma Lasers (Israel) се лекуват пигментните изменения: мелазма, кафяви, слънчеви и възрастови петна, петна с цвят на ‘кафе с мляко’.
Image

ТЕХНОЛОГИИ

Advanced Fluorescent Technology (AFT)

Advanced Fluorescence Technology (AFT) е усъвършенствана форма на IPL технологията.

В нашия център използваме многофункционалната лазерна платформа на водещия производител на лазерни системи Alma Lasers (Израел). Като накрайника AFT VP на системата Harmony XL е един от най-добрите в света. Накрайника работи в диапазона на вълните между 540-600 Нм. Лазерния лъч се поглъща от оксихемоглобина и меланина, което позволява бързо и безболезнено да се премахват всякакви кожни нарушения. Платформата ни дава възможност да разработваме индивидуални терапевтични програми на базата на локация, степента на пигментация и типа кожа. Нашите дерматолози сами могат да променят различни параметри като дължината на вълната, броя и честотата на импулсите, силата на енергията и т.н. Всичко това спомага за конкретен и индивидуален подход към кожните проблеми на нашите пациенти и тяхното своевременно и бързо разрешаване.
НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНИ КЛИНИЧНИ ФОРМИ
  • лунички
  • възрастови петна
  • хлоазма
  • посттравматични петна
  • лентиго
Image
Image
Малка зона (5х5 см)
Премахване на пигментации Alma Lasers
50лв.
Голяма зона (10х10 см)
Премахване на пигментации Alma Lasers
100лв.
Цяло лице
Премахване на пигментации Alma Lasers
200лв.

Купи online

Продукти домашна грижа