АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ.
Venus Freeze

АПАРАТ: Venus Freeze (Venus Concept)
Всички искаме да изглеждаме добре и поглеждайки се в огледалото да бъдем щастливи от това, което виждаме. Това може да бъде постигнато с най-новите постижения в естетичната медицина на компанията Venus Concept и техния единствен апарат Venus Freeze™, сертифициран от FDA/САЩ, който комбинира модерни технологии, като мултиполярна радиочестота и пулсиращо магнитно поле.

Характеристики на апарата Venus Freeze™ са за неинвазивно подобряване на контура на тялото, намаляване на тлъстините и премахване на целулита.
 
 
Image

ТЕХНОЛОГИИ

RF + MP2 Venus Freeze™

Мултиполярната радиочестота на Venus Freeze™ е уникална технология, която позволява концентрирано мрежово плътно проникване на електро-магнитния импулс до 3,5 см в дълбочина на третираната зона. Тоест подкожието, целулита и мастните натрупвания равномерно и синергично се обработват.

Генерацията на електромагнитно течение предизвиква силен резонанс на водните молекули в тялото и по този начин причинява локализирана хиперемия (загравяне). Засилва се многократно кръвообращението и лимфопотока в зоната. Ускорява се метаболизма, увеличава се изразходването на енергия от запасите в мастната клетка. Чрез температурен датчик се измерва непрекъснато достигнатата температура в третирания участък.

Контролирано вътрешно електрическо поле има термален стимул към повърхностната мастна тъкан, за да подобри нормалния липолизен метаболизъм. Предизвиква се термално увреждане на подкожните мастни тъкани, като същевременно се щадят тъканите над и под тях. Това довежда до необратимо увреждане и с течение на времето до некроза на мастната клетка.

Пулсиращите магнитни полета са иновация в технологията на радиочестотните процедури. Те стимулират процеса ангиогенеза – производство на нови кръвоносни съдове. Изградената мрежа захранва клетките с повече хранителни вещества и кислород. Това засилва регенерацията на самите клетки. Оксидацията в зоната е основния враг на целулита, като позволява трайност на постигнатите резултати и подобряване релефа на кожата. Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а това спомага всички витамини, минерали и кислород да достигат по-лесно до клетките.

Радиочестотата има енергийно термален ефект върху адипоцитите, като разрушава клетката за постоянно, или възпрепятства клетъчната функция – разрушаване на липидната двуслойна мембрана, водейки до апоптоза или смърт на клетката. Предимството на тази технология е дългосрочната промяна на контура на тялото и намаляване на целулита.

КОИ ЗОНИ МОГАТ ДА БЪДАТ ТРЕТИРАНИ?
Областите за третиране на целулит обхващат: врата (под брадичката), ръцете, бедрата, прасците, задните (седалищни) части, хълбоците и корема. Повечето пациенти виждат видими и значителни резултати още по време на самите сесии.
Image
Image
Корем (20х30 см): 25 мин.
Venus Freeze
125лв.
Бедра предна част (20х30 см): 30 мин.
Venus Freeze
150лв.
Бедра задна част (20 х 30 см): 30 мин.
Venus Freeze
150лв.
Бричове (10 х 15 см): 20 мин.
Venus Freeze
100лв.
Колена (10 х 15 см): 20 мин.
Venus Freeze
100лв.
Прасци (10 х 15 см): 20 мин.
Venus Freeze
100лв.
Седалище (10 х 15 см): 20 мин.
Venus Freeze
100лв.
1/2 ръце (10 х 15 см): 20 мин.
Venus Freeze
100лв.
Предмищници (10 х 15 см): 10 мин.
Venus Freeze
50лв.
Паласки (10 х 15 см): 20 мин.
Venus Freeze
100лв.
Гръбни перки (10 х 15 см): 20 мин.
Venus Freeze
100лв.

Купи online

Продукти домашна грижа