БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ.
Klapp Cosmetics

АПАРАТ: HC3 Skinshooter (Klapp Cosmetics)
Мезопорацията проправя пътя за гладка, здрава и красива кожа. Методът SKINSHOOTING на Klapp Cosmetics (Germany) противодейства на кожни дефицити като бръчки, отоци, отпускане и нарушения на пигмента с ефективни съставки. Те са насочени към кожата там, където са най-необходими, с леко изтръпващо усещане, без болка. За да оптимизирате ефекта, продължете лечението у дома със специален серум на Clinical Care, като го използвате за овлажняване на кожата сутрин и вечер.
Image

ТЕХНОЛОГИИ

Mesoporation Technology

В биомедицината се търси начин за транспортиране на големи ДНК молекули в отделни клетки. С помощта на специално разработено устройство за електропорация на Klapp Cosmetics (Германия), клетъчните мембрани могат да проникнат чрез електрически импулси. Порите в мембраната се отварят чрез стимулация, чрез която молекулите на ДНК-то могат да влязат в клетката. В козметологията този метод е успешно адаптиран, поради което мезотерапията се нарича още мезо-електропорация. Тя използва електростимулация за доставяне на активни съставки чрез временно отворения аквапорин в дълбоките слоеве на епидермиса.

Различните серуми и активни съставки позволяват на мезопортацията да обхване широка област на приложение. Активните съставки могат да бъдат транспортирани умишлено в кожата благодарение на компактния пистолет на HC3 SkinShooter. Продължителността на сесията за лечение, както и броят на циклите на лечение зависят от определената цел на приложението и трябва да бъдат индивидуално съобразени с всеки клиент.
 
СФЕРА НА ПРИЛОЖЕНИЕ
  • изсветляване на кожата срещу петна, лунички
  • намаляване на бръчките
  • премахва грубия релеф на порите
  • дълбока хидратация
По време на лечението се използва един от шестте силно концентрирани Clinical Care серуми. Използването на явлението мезопорация и електроосмоза позволява доставянето на до 6 ml серум на кожата по време на терапията. HC3 Skinshooter използва иновативна супер-е-порация (наричана още мезо-електропорация), най-новата технология за е-осмоза и усъвършенстван компактен пистолет. Серумите се „изстрелват“ точно и безболезнено в кожата - за видимо намаляване на стареенето на кожата, отпускане, зачервяване, телеангиектазия, липса на влага, петна и много други.

Image
Image
Процедура фина кожа
Мезотерапия Klapp Cosmetics
120лв.
Процедура очна зона
Мезотерапия Klapp Cosmetics
120лв.
Процедура избелваща
Мезотерапия Klapp Cosmetics
120лв.
Процедура енергия за клетката
Мезотерапия Klapp Cosmetics
120лв.
Процедура реструктуриране
Мезотерапия Klapp Cosmetics
120лв.
Процедура възстановяване
Мезотерапия Klapp Cosmetics
120лв.

Купи online

Продукти домашна грижа