ИЗГРАЖДАНЕ НА МИГЛИ.
2D, 3D, 4D

ТЕХНИКА: По руски метод
От древни времена жените по света се опитват да изглеждат като еталон за красота и привлекателност. Готови на всичко, за да спечелят сърцето на мъжа, те са способни на всякакви разходи и жертви. Седейки с часове в салоните за красота, изпитвайки доста осезаема болка, по-слабият пол премина през всички бариери и препятствия, само за да усети възхитените погледи на другите.
Image

МЕТОДОЛОГИЯ

История за създаването на мигли

В началото на ХХ век бивш служител на московския Болшой театър, който емигрирал в Америка, сътрудничейки с водещата актриса на известен мюзикъл, който се играел по онова време на сцената, й предложил да използва козметичното устройство, което изобретил, а именно мигли, залепени на конец. Актрисата, която нямала ярък външен вид, направила фурор сред обществеността от онова време.

През миналия век холивудските филмови звезди са използвали това изобретение, за да създават образи на филмовите екрани, които вълнуват техните фенове. Някои, като София Лорен, превърнаха изкуствените мигли в неразделна част от имиджа си. И до дълбока старост не се разделяха с тях.

В началото на новото хилядолетие учени от Япония успяха да създадат хипоалергенен материал, който повтаря прототипа в своите параметри едно към едно. Синтетичната маса беше превърната във фини косми и фиксирана върху лепилна основа. Те бяха нарязани до размера на желаната дължина и навити на специално устройство под формата на валяк, за да се даде на продукта огънат, поставен в пещ с висока температура. Срокът на годност на получените елементи за красота беше няколко години.
 
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?
Самата процедура по превръщането на обикновените жени в красавици с великолепен и омагьосващ поглед представлява залепване на изкуствени мигли върху естествени косъмчета с помощта на специално лепило. Процесът отнема няколко часа, в зависимост от това какви видове удължаване на мигли ще избере майсторът и от професионализма на специалиста.Image
Поставяне на мигли
Мигли 'косъм по косъм'
80лв.
Поставяне на мигли
Мигли 2D
90лв.
Поставяне на мигли
Мигли 3D
100лв.
Поставяне на мигли
Мигли 4D
110лв.
Поставяне на мигли
Сваляне на мигли
15лв.
Ламиниране
Ламиниране на мигли
60лв.
Ламиниране
Ламиниране на вежди
60лв.
Вежди
Корекция и оформяне на вежди
15лв.
Вежди
Боядисване на вежди
15лв.

Купи online

Продукти домашна грижа