РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ.
Venus Freeze

АПАРАТ: Venus Freeze (Venus Concept)
Радиочестотен лифтинг от висок клас с патентована технология с мултиполярна радиочестота и магнитни полета на компанията Venus Concept (USA). Революционна терапия с изключително висока ефективност при отпусната кожа, двойна брадичка, наличие на бръчки, кръгове около очите. Venus Freeze стяга кожата и оформя лицевия контур, изглажда фините линии и намалява бръчките, изравнява тена и прави кожата на лицето свежа и сияйна, премахва тъмните кръгове под очите. Резултатът е една гладка, стегната и обновена кожа, с изгладена текстура и видимо заличени бръчки.
Image

ТЕХНОЛОГИИ

RF + MP2 Venus Freeze™

Технологията, която използва Venus Freeze е (MP)2: мултиполярна радиочестота (MPRF) и магнитни полета (MP), които осигуряват затопляща мрежа на кожата. По този начин затоплянето се реализира отвътре-навън. Настъпва термо-реакция в дермата на кожата. Отговорът е производството на нов колаген и продукция на еластин в кожата. Новият колаген кара кожата да се стяга, което видимо оформя контура на лицето, премахва бръчките, прави кожата да сияе. Магнитните полета отварят нова капилярна мрежа в кожата и позволяват навлизането на повече кислород в нея, повече хранителни вещества, което неминуемо води до по-здрав и стегнат вид на кожата. Магнитните полета още подпомагат процеса на премахването на торбичките около очите, както и тъмните кръгове.

Защо Venus Freeze?

Мултиполярната радиочестота (MPRF):
Неизвазивно намалява обема на мастните клетки и стяга кожата, избегнат e проблема с доставката на ефективна енергия до всички нива на кожата без болка и без риск от изгаряне. Работи се с терапевтични температури – 39 и над 41 градуса за по-бързи и по-добри резултати (останалите машини за радиочестота не могат да подържат тези температури). Нагряването на този слой предизвиква обновяване на кожата, реконструиране на колагена и стимулиране на фибропластите.

Пулсиращите магнитни полета (МP):
Стимулират производството на колаген, разрастване на фибробластите и образуване на нова капилярна мрежа, подпомагат възстановителните и регенеративни процеси.
ЗОНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ЛИЦЕ

Процедура околоочен контур. Тази процедура е изключително подходяща, ако имате тъмни кръгове около очите, фини линии и бръчки под очите, бръчки тип „пачи крак“, отпуснати клепачи или тънка и отпусната кожа около очите.

Venus Freeze e най-доброто решение, което можем да предложим за незабавен ефект при проблемите на околоочния контур. Стяга кожата около очите, изглажда фините линии и бръчки тип „пачи крак”, премахва подпухналостта около очите и тъмните кръгове.

Процедура лице. Стяга кожата и оформя лицевия контур, изглажда фините линии и намалява бръчките, изравнява тена и прави кожата на лицето свежа и сияйна.

Процедура лице, двойна брадичка и шия. Стяга кожата и оформя лицевия контур, изглажда фините линии и намалява бръчките, изравнява тена и прави кожата на лицето свежа и сияйна, намалява двойната брадичка.

Процедура шия и двойна брадичка. Приятна, безопасна, безболезнена процедура за стягане на кожата и прибиране на двойната брадичка. Видимо намаляване на двойна брадичка и оформяне на контура на лицето.Стимулират производството на колаген, разрастване на фибробластите и образуване на нова капилярна мрежа, подпомагат възстановителните и регенеративни процеси.

Image
Image
Лице: 30 мин.
Venus Freeze
150лв.
Шия: 20 мин.
Venus Freeze
100лв.
Деколте: 10 мин.
Venus Freeze
50лв.
Околоочие: 12 мин.
Venus Freeze
30лв.

Купи online

Продукти домашна грижа